حجت الاسلام والمسلمین ایوب رنجبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با بیان دلایل ورود بدعتها و خرافه گری ها در مکتب اسلام، اظهارداشت: خرافات و جهل انسان در اعتقادات، ریشه در زیاده روی و افراط در آن داشته و موجب تخریب افکار عمومی و اسلام گریزی می شود.
وی افزود: رابطه ای مستقیم و تاثیر گذار بین زیاده روی در افکار و احکام دینی با خرافات وجود دارد که موجب تخریب اذعان عمومی درباره دین اسلام و ایجاد اوهام و تردید افراد در باورهای دینی شده که این امر انسان را به دوراهی و در نهایت سقوط می کشاند.
امام جمعه ماکو با اشاره به اینکه جامعه یک پیکر واحد و مجموعهای کامل از مردم است، خاطر نشان کرد: افکار و آرمانهای اشخاص تاثیر مستقیم در دیگر افراد جامعه دارد و در صورت رعایت اعتدال در ارزشها و اعتقادات، چارچوب روابط عاطفی، خانوادگی، زناشویی، اجتماعی و اداری سازماندهی خواهد شد.
وی بیان حقانیت و چهره واقعی دین اسلام را از ضروریات عصر کنونی عنوان کرد و افزود: خداوند متعال همواره انسان را به کسب عزت و رستگاری در دنیا و آخرت دعوت کرده و هرگز سعادت را محدود به آخرت و جهان دیگر ندانسته، اعتدال را نسخه ای شفا بخش در مقابل معضل افراط و تفریط معرفی میکند، چراکه نفوذ ادیان ظاله و تکفیری همه برخواسته از افراط و تفریط در اصل احام و عبادات اسلام است.
حجت الاسلام رنجبری تصریح کرد: امروزه به سبب این که شبکههای ماهوارهای و مجازی و نیز برخی کتابهای نویسندگان غربی باعث ایجاد ابهام و تردید در دل مردم و خصوصا جوانان شده، جامعه نیازمند اطلاع رسانی دقیقتر از مسائل و مشکلاتی است که در پی استفاده از این قبیل ابزار ارتباطی به وجود آمده است.
وی افزود: ترویج و تبلیغ چهره بی آلایش و رحیم دین اسلام از وظایف مبلیغن دینی و حوزه های علمیه است تا از این طریق بر توطئه های دشمنان اسلام و کافران زمانه فائق آییم.
انتهای پیام